August 14, 2011

LUMRAH

Kalau lelaki handsome pendiam
Perempuan akan cakap:: woow, cool giler...
kalau lelaki tak handsome pendiam
Perempuan akan cakap: eh perasan bagus...

kalau lelaki handsome berbuat jahat
Perempuan akan kata: nobody's perfect
kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
perempuan akan cakap: memang.... muka pun macam pecah rumah!

kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu
perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem!
kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: entah2 kawan dia...

kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: sepadan sangat...
kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh!

kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..
kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata:...(terdiam, tapi telunjuknya
meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)...


kalau lelaki handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: perasaannya halus...penuh kasih sayang
kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi...

kalau lelaki handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: matching... hebat luar dalam
kalau lelaki tak handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?...

kalau lelaki handsome tak mau bergambar
perempuan akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar
kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar
perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?...

kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen
kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu....

kalau lelaki handsome bersedih hati
perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on
kalau lelaki tak handsome bersedih hati
perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke bukan ni?.







hehehehehe......nie pon copy jew.....






SALAM KUPU - KUPU

July 25, 2011

hepinyaaaaaa

mesti ampa suma pelik...
aku hepi gila sebab mak aku nak masukkan duit kat aku...
sbb aku nk buat PC....
first time aku nk buat PC...
nie pon sbb lappy aku selalu buat hal....
asal aku nk buat keja jew mesti bluescreen...
kwn aku yg suka softwaring(che mat) kata hard disk rosak...
aku pon x taw apa yg rosak...aku reti guna jew...
atas nasihat kawan2(kacang & panda), aku pon putuskan nk buat PC....
aku dah x sabar nk tnggu nie...lpas nie x dak dah masalah bluescreen INSYAALLAH....


k lar...aku pon ada klas nie...aku chow dlu...


SALAM KUPU - KUPU

June 28, 2011

!d@m@n




nie lar moto idaman aku.....mesti ampa semua kata aku nie berangan kan????
tp x salah kan berangan cuma jgn berlebih lebihan sudah lar.....
so aku tgh berangan lar nie....
hehehhe





nie plak keta idaman aku....tp yg nie insyaALLAH aku akan beli gak....tp x taw lar bila nk kuaq....harap2 lmbat lg lar...tnggu aku keja dlu pon xpa....hehhehe
apa pon ini hanyalah idaman aku jew.....
yg keta tu mmg aku btol2 minat....
tp kalo moto tu tgk lar dlu....ada geng aku beli lar...hehhe 
ok chow...




SALAM KUPU - KUPU

June 27, 2011

FRuST

24 june


aku balik perlis....
sbb mak mintak aku balik

nk ajak pi aloq staq....
asalnya nk pi service keta tp x jd last2 pi beli kain nk buat baju raya...
yg aku nk ceta bkn pasal tu
tp pasai pngalaman first member aku ke bumi INDERA KAYANGAN....
member aku ni org GANU.....
n xpenah bwak moto naek highway....dia besa nek keta jaaa....
pastu nek moto baru plak kan....heheh
dia kta nk buktikan kt aku yg dkt Kola Perlis ada McD....
hmmmm bleh caya kew????
aku yg membesaq kt kola perlis 13 taon pon x taw ada McD...
padahal mmg x dak pon....mustahil lar nk ada McD kt kola...
first aku balek aku x pi mana pon sbb smpai malam....(biasa lar balik malam baru kta RIDER)
bsok tu aku settle kan bil mak aku....
pastu bawak lar member aku nie makan kt FATINNAZ CORNER(dlu Fatin Corner)
kecewa gila aku sbb makanan dia x sehebat dlu...
dah x sedap mcm dlu...
kalo aku dah frust tambah lg member aku...
pastu ptg tu igt nk pi SIAM tp x jadik sbb aku x dak border pass
so bawak lar dia pi makan cucur ketam kt kola perlis...
last2 baru aku taw yg dia x mkn ketam....(alergic katanya)
aku dgn p.lah(member perlis) lar yg sapu smpai licin cucur ketam tu...
lari bajet pnya pasal aku suoh member aku bayaq...
kena smpai 27 rnggit lebih...
apa lg mmg panas lar meber aku nie
sbb nk bg fair aku pon bawak dia pi sg bharu....
mkn "lok chin"
nk balas dendam pnya pasai dia pakat dgn p.lah nie ambek pnya lar byk "lok chin"
aku x kesah sgt sbb aku taw bnda alah tu murah....tp yg plg best mkn "lok chin" smbil tgk sunset....
serius best gila...
ke"frust"an yg plg besaq jd pd kesokan hari
hari ahad hari aku nk balek penang...
aku dah set dgn p.lah nk pnjam border pass member dia n nk selinap masuk ke SIAM...
nk carik brg moto...
last2 mmber p.lah plak buat prangai mcm PALAT...
so xjd lar pi SIAM...
member aku nie pnya lar frust smpai dok atas keta x brcakap apa....
last skali dia kta cuti mid-sem nie nk pi PERLIS skali lg...
dia ckp nk pi gak SIAM...
hehhe yg tu jaa aku nk ceta....xdak pa yg best pon...ekeke

oraitt 

p/s : kt bawah nie ada lar cket gmbaq2 kt tepi pntai kt sg bharu....enjoyyy







SALAM KUPU - KUPU

June 13, 2011

cer!t@

fuhh....
dah lma aku x update blog nie......
asa mcm dah x wujud pon ada.....
heheh
but i'm backkkkkkkkk....
aku sambong balek eqk....lpas tayar moto aku kna curi msa final exam ari tu....
aku pnya lar risau....bkn rsau pasal pa...
mak aku dah lar byk bok kuaq duit...nk beli tayar baru....rim baru....tetiba plak result final yg x brapa gempak aku balas.....
asa bersalah plak......
tp  xpa....dlam sibuk melayan prasaan bersalah aku...
 mak aku bg lg duit sbb aku nk pi pangkor...dgn kawan2....nk release tension lar lebih kurang.....
dah balik dr tu aku pon pi penang siapkan moto aku....nsb dok dlam umah org x curi...kalo x mmg ayaq mata darah lar aku....
lpas tu aku pon menghabiskan cuti sbg babysitter.....menjadi seorang insan bergelar PAKSU .....hahaha
dalam keseronokan menjadi babysitter tu aku di kejutkan dgn 1 berita yg aku sndri x taw nk cakap....
sedih ka hepi ka....
tp aku redha dgn apa yg terjadi.....
so aku pon start sem baru dgn agak suram..
sbb sorang member aku dah kena "dismiss" dr UiTM......
so umah sewa aku kurang sorang.....dah lar roommate aku plak tu.....
pastu mai plak sorang member aku yg dah habis MATRIK......
dia nk stay kt umah sewa aku sbb nk pi blajaq silat kt S.P......
dia lar yg bg ceria balik umah sewa aku.....mmg best sgt2...
dah pnjang sgt lar aku bebel nie....heheh 
nnti2 aku ada masa aku cita len.......kot2 ada story yg lg best.....
ok.....chow...



SALAM KUPU - KUPU







'

May 01, 2011

kecelakaan

bg budak2 u
hbs final exam lah saat plg manis skali....
sma lar mcm aku mengharungi hidup sbagai budak u...
tp baru nk sonok...
tiba aku dikejutkan dgn 1 kejadian yg meragut perasaan seronok aku....
di satu pg yg hening aku menuju ke uitm dgn pnuh rasa yakin utk mengambil exam math....
tanpa merasa sesuatu yg bakal terjadi...
selepas 4 jam aku balik umah....tiba2 member aku habaq yg tayar moto aku kena curi...
aku buat x taw jaa sbb  igtkan depa melawak...
pastu member aku habaq betoi pnya kena curi....(bukan cobaan cobaan)
aku pon teros turun bawah kt parking moto...
tgk2 moto aku dah cungit ke depan....
aku pon xtaw nk cakap camna masa tu....
asanya kalo aku jumpa org yg curi tayar moto aku tu mmg dah x bernyawa dia....
pastu aku habis kan final exam aku dgn 1 lagi papaer tinggal....

skang nie aku dah cuti...
sooo kita enjoyyyyyyyyyyy


SALAM KUPU - KUPU

April 21, 2011

tR!p...................

hari nie 22 april.....
xdak jd apa2 pon....saja ja nk habaq tarikh....
kot2 ampa suma lupa....
bsok aku ada exam CTU....
mesti xtaw kn apa mnatang CTU tu....
aku pon xtaw apa maksud sbenar CTU tu....
yg aku taw kami belajaq pasai bab2 agama nie....
aku pon xtaw pasai pa aku leh cita pasai exam nie....
slalunya org mmg x suka bila kita sebut pasai exam nie....
hehehhe.....
aku tgh kenyang nie....sengkak pon ada....bak kata org2 luar dr perlis nie....
sebu....aku pon xtaw apa makna dia....

xsabaq dah nk tnggu habis exam nie....
memba2 aku ada buat trip pi pangkor dgn tambun....xtaw g aku nk pi ka dak....
tp mak aku bg duit dah....
so aku kena pi lar....tp kawan aku kata kalo pi trip xdak buah hati xbest....
p!NkY aku kata dia x cuti lg...
tp aku harap sgt dia leh pi....
bila lg nk mluangkn masa dgn dia....lpas nie dah nk masuk sem 3.....
org kata blajaq nie makin lama makin susah.....
o xleh lar nk focus sgt dkat cinta....tp kalu ada jodoh x kemana....
walaupon x jumpa,msg,call dkat sebulan....
kalaw dah betol2 sayang xpa....org sanggup tnggu....
tu je lar eqk....
malas nk cita lebih....
ada gak isu2 sensitif..(apa yg sensitif pon xtaw...)
hehehe
k larh...
gerak lu...
p/s : lu langsi lu mati.....wkwkwkwk :-p

SALAM KUPU - KUPU

April 11, 2011

k@nto!.....

huh......
benda yg selama nie aku smbunyi dr p!NkY aku dah po0n terbongkar....
aku x gtaw dia pon yg aku buat blog nie....
hehehe
bajet tu leh lar aku smbunyi....
ntah mcm mana dia leh jumpa lak blog nie....
terkezut gak aku masa dia gtaw aku yg dia jumpa blog aku....
maklum lar
bnda dah kita sembunyi....
nasib p!NkY aku nie steady....(tu yg buat aku saaaaaaayang sgt2 kat dia tu)
dia x marah pon....hehehe 
xkan dia nak marah plak kan....takut nnti dia plak yg kena marah....
hahaha....

malam nie aku dgr roomate aku gadoh....
fuhh sakan gak....igtkan dah nk break dgn makwe dia.....upa2 nya dak lagi....
kalo break maka aku lah yg akan jadi org yg plg gembira skali....
bukan apa...bukan aku mendoakan ka apa ka....
cuma aku sndri pon dah sakit dok dgr depa tu asik2 kelai....
hehehe tp siapa lah aku nk suoh dia break buta2 ja....
tp apa2 pon aku ttap bg sokongan kat dia.....
harap2 dia mampu tahan lg dgn sikap awek dia tu....(dlm hati : break jaa dgn awek ang tuu)
ooppsss...dah pukol 4 suku....
nk titow lar....
dah pagi nie....org time2 nie org study....smayang hajat...hahaha
k lah....
chow

SALAM KUPU - KUPU

March 31, 2011

rindu!!!!!

30 MARCH.....
tarikh nie dah jadi satu tarikh yg akan aku ingat setiap tahun lepas nie.....INSYAALLAH
ia dh jd macam sebahagian dr hidup aku.....
aku harap tarikh nie akan jd sebahagian dr hidup aku.....

huh pelik kan????
masuk2 dah cita pasal tarikh....
bukannya apa....
tarikh nie tarikh besday org yg paling aku sayang selain dr ahli keluarga aku....
so aku harap dia jd sbahagian dr keluarga aku lar 1 hari nanti....
dah lama aku x melepak kat blog nie.... 
dah hujung2 sem nie....
masing2 sibuk wat assignment lar....keja lar....nk test pnya pasal....x maw ketinggalan jaoh berbanding student yg pandai2....
so kena lar study....
xnak ulang kelalaian sem 1....

xpa lagh eqk kengkawan...nk study....wkwkwk


SALAM KUPU KUPU





March 23, 2011

BLUE!!!!!!

video




dah lama aku x layan lagu2 group blue nie....
ada lar 1 hari nie tgh dok layan youtube....
asyik2 keluaq justin bieber...
asyik2 keluaq lady gaga
kalaw lar depa taw perkara sebenar pasai 2 ekoq hamba dajal nie....
minat sunggoh dgn 2 org nie....so member aku pon cakap....
"cuba ang try dengaq lagu nie,"......
aku pon try lah mengetest kepantasan streamyx yg ada kt umah sewa aku neh....(hehehe)
fuhh best jgak....+ masa lee ryan tarik tu.....
"iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii can't breath easy...." camtu lah kot....
hehehe ka lah....kat bawah nie lirik dia.....layannnn.....




Cruel to the eye 
I see the way he makes you smile 
Cruel to the eye 
Watching him hold what used to be mine 


Why did I lie 
Why did I wander where to fly 
Ooh why 
Ooh why 



And I.........can't breathe easy 
I cant sleep at night 
Until your by my side 
No I........can't breathe easy 
I cant dream you had another dream without you lying next to me 
There's no way 



Crushed me inside 
For every word that caused you to cry 
Crushed me inside 
I wont forget, no I wont baby I 
Don't know why 
(Don't know why) 
I left the one I was looking to find 



Ooh why 
Ooh why 



WHY 



I.........can't breathe easy 
I cant sleep at night 
Until your by my side 
No I........can't breathe easy 
(Breathe easy) 
I cant dream you had another dream without you lying next to me, there's no way 
No I.........can't breathe easy 
I cant dream you had another dream without you lying next to me, there's no way 



Out of my mind 
Nothing makes sense anymore 
I want you back in my life 
That's all I'm breathing for 
Ooh I...................... 
Tell me why................ 
Ooh Tell me why 
I cant dream you had another dream without you lying next to me, there's no way 



no no no no no I................can't breathe easy 
I cant sleep at night 
Until your...by my side 
Yeah 
I...................Can't breathe easy 
No I... 
I can't dream you had another dream without you lying next to me, there's no way 

There's no way 


salam kupu kupu.....

March 18, 2011

K@W@N

"huh....." pak non mengeluh....
memba dia, en tanya, "awat non,".....
"perkara biasa...." jawab pak non.....
tgk kalender...
2 minggu lg nk bulan 4...
"duit dah sesak nie....nk makan pon kena "rebuih" batu...." pak non kata kt en...
"sungguh gak...nk harap kawan2 mcm pelaq lg sorg2(yg terasa ambek lar)....." en jawab...

sedikit perbualan antara aku dgn best pren aku a.k.a housemate aku.....
tiap2 bulan camtu
bila smpai tgh bulan jaa mesti ramai yg ngeluh...
duit x dak larr
lapaq nasikk larrr
tp yg sonok tu duit habis sbb kawan
tp bila kawan senang ada dia ingat kat kita.....
btoi gak kdg2 org kata "pegi mam**s dgn pengorbanan...
aku pon xtaw apa nk cakap pasai kawan nie....mmg x kan habis...
org kata laen org laen perangai....
kawan nie mcm2 jenis....
mcm org kampung kata "org gila nie bukan semuanya sama"....
ntah2 kawan2 aku tu ada yg gila...
mana kita nk taw...
tp aku normal lar...hehehe

nk pilih kawan pon kena pandai....
ada yg betoi2 kawan....
ada yg nk tumpang kaya
ada yg nk tumpang glamour...
mcm2 kawan nie...
jadi lah mcm aku....
kalo nk taw kawan kita nie jenis camna...
cuba bawak keta atau moto pastu bg xcdent....
masuk wad dalam 2 3 minggu....
masa nie baru kita taw kawan kita camna.....
aku cakap nie sbb aku dan try...
tp bukan saja2 bg xcdent lar....hehehe
sapa maw sakit toi x?????
hmmm...

xpa larh.....takat nie dulu larh....
kalo aku cita byk2 pon nnti sapa2 yg baca mestu jemu.....
carilah kawan yg btoi2 kawan....chow

salam kUpU_kUpU

March 13, 2011

percaya padaku....







Aku tak tahu apa yang kurasakan
Dalam hatiku saat pertama kali
Lihat dirimu melihatmu
Seluruh tubuhku terpaku dan membisu
Detak jantungku berdetak tak menentu
Sepertinya aku tak ingin berlalu


Berikan cintamu juga sayangmu
Percaya padaku ku ‘kan menjagamu
Hingga akhir waktu menjemputku


Ku berikan cintaku juga sayangku
Percaya padaku ku ‘kan menjagamu
Hingga akhir waktu menjemputku
Saat ku tahu kau akan pergi jauh

Izinkan aku ‘tuk selalu menatimu
Untuk katakan ku ingin dirimu
Agar kau tahu betapa ku terlalu
Mencintaimu aku akan menunggu
Hingga dirimu kembali untukku


Tolonglah aku bagaimana diriku
Ungkapkan itu rasa yang membelenggu
Dalam hatiku ku cinta padamu


salam kupu kupu

arti cinta sejati,the potte's





Aku rasa tlah ku temukan cinta sejati
Saat aku hilang arah dan tak terkendali
Di saatku coba bertanya di suatu sisi
Ku yakin kau cinta mati

Aku diam bukan berarti aku membisu
Percayalah ku tercipta hanya untuk kamu
Di jantungku hanya ada selembar namamu
Ku yakin kau pun begitu

Dapatkah kau mengartikan sayapku
Dapatkah kau mengartikan cintaku
Peluk dan cium untukmu
Kau selalu di hatiku

Dapatkah kau menjadi letak surgaku
Dapatkah kau menjadi permaisuriku
Rebahkan sayap-sayap cintamu
Dan bawalah ku ke damaimu


Aku rasa tlah ku temukan cinta sejati
Saat aku hilang arah dan tak terkendali
Di saatku coba bertanya di suatu sisi
Ku yakin kau cinta mati

berehhh........

huh.....lega gilaa
semalam dah settle suma benda yg menganggu aku dan si dia....
segala permasalahan telah pon selesai....
hope benda2 cenggini x jadi dlam perhubungan kami.....
tp dah mmg jd adat perhubungan....
kalo x gado mesti x syok kan????
tp kalo tiap2 ari gadoh pon x best gak....
ramai org cakap gado nie mengeratkan lagi hubungan....
btol kew?????
tp apa2 pon aku mmg tabik "spring" habis pnya akt housemate aku....
x pasal2 ajak "marka" dia gadoh....
tp dia bleh handle...
fuhh mmg steady lar...
kdg2 tu sja xblas msg...xangkat tepon....
bila aku tnya "awat ang x angkat,"....
dia dgn muka selamber jawab "saja,"....
tp kalo nk cita pasal kawan2 nie mmg xkan habis....
boleh kata sorang housemate aku tu dkat 10 prangai yg berbeza....
mmg penat larh aku nk menaip...
heheh aku cita ckit2 jew....
xkan nk cita suma...
nnti meng"aib"kan depa plak....
tp aku kdg2 amek contoh member aku gak...
walopon cara dia tu x berapa kena....
nk buat camna...
aku nie baru stahun jagung dlam bab2 couple nie (ceeewahhh).....
apa2 pon aku rasa hepi sgt sbb prob aku dgn "p!NkY" aku dah settle.....
aku pon dah ngantok.,..
bsok plak ada test....
pg2 buta buat test...
xpenah dibuat org...
chow....
salam kupu kupu....

March 11, 2011

DIA x penah cakap

hari nie jumaat....
DIA kata DIA balik umah....
dapat cuti seminggu.....
sebab baru lepas exam....
DIA mesti hepi kan?????
kat ostel ada kawan2....
balik umah ada mak....abah...
tp aku x nmpak kt mana fungsinya AKU.....
kdg2 rasa mcm x perlu pon ada gak.......
aku x tau apa yg DIA nk dr AKU.....
maybe AKU x mampu bg apa yg DIA nak....
tp kalo DIA x cita apa mcm mana AKU nk taw.....
tp DIA xpenah cakap....
mcm dalam cita HKLBR......"ce cite....ce cite...."
kdg2 AKU dgr DIA hepi sgt.....
masa AKU tepon DIA asa mcm DIA ada problem....
tp bila aku nk letak je tros dgr mcm xdak problem...
agaknya mmg DIA xsuka aku tepon DIA.....
kalo DIA xsuka xpa lar....
tp DIA x penah cakap.....
kalo msej pon camtu....
msej kejap pastu dah sunyi....
maybe DIA marah sbb aku buat camtu kt DIA.....
masa msej pon tgh rancak2 msej tetiba keluar msg "hmm"..."owh"...
trus spoil mood msg tu....
slalunya kalo buat camtu mesti ada apa2 yg mengganggu DIA kan....
tp bila AKU tnya jawapan DIA tetap sama......
"x dak apa".....
kalo ada masalah xleh ke DIA cita kat AKU.....
kalo dgn kawan2 DIA bleh share kenapa x dgn AKU?????
someone yg DIA dah declare sbg someone special dlm hidup DIA....
tp DIA x penah cakap.....

AKU pon xtaw apa nk buat....
AKU syg DIA sgt2.....
i'll always love u syg....

March 10, 2011

irwansyah-tentang perasaanku[HD]video clip






Aku takkan lelah menunggu
Hingga waktu ajal menjemputku
Takkan pernah ada sesalku untuk menunggumu

Aku harus tetap menunggu
Hingga nanti aku berbaring
Sampai mati aku akan tetap menunggumu

Ingin ku gapai bulan dan ku petik bintang
Ingin ku berikan semua hanya untukmu
Agar kau tahu besarnya cintaku kepada dirimu

Ku ingin kau tahu tentang perasaanku
Ku ingin kau tahu besar cinta padamu
Ingin ku berikan sisa waktuku
Dan sisa umurku sampai mati

Aku harus tetap menunggu
Hingga nanti aku berbaring
Sampai mati aku akan tetap akan tetap menunggumu

Ingin ku gapai bulan dan ku petik bintang
Ingin ku berikan semua hanya untukmu
Agar kau tahu besarnya cintaku kepada dirimu

Ku ingin kau tahu tentang perasaanku
Ku ingin kau tahu besar cinta padamu
Ingin ku berikan sisa waktuku
Dan sisa umurku

Ingin ku gapai bulan dan ku petik bintang
Ingin ku berikan semua hanya untukmu
Agar kau tahu besarnya cintaku kepada dirimu

Ingin ku gapai bulan dan ku petik bintang
Ingin ku berikan semua hanya untukmu
Agar kau tahu besarnya cintaku kepada dirimu

Ku ingin kau tahu tentang perasaanku
Ku ingin kau tahu besar cinta padamu
Ingin ku berikan sisa waktuku
Dan sisa umurku sampai mati

fuHH

letih 1 ari nie.....kelas start lewat......tp skali kelas 2 jam.....klas last skali smpai pkol 7....
mana da kelas smpai senja2....gila pnya jadual.....
tp nk wat camna....nak xnak kena lar aku pi kelas...kalo x kena BAR.....laaaaagi susah.... 
balik kelas rest jap...pening kpala nk decorate blog aku neh....huh..
bak kata geng kak limah "bala bala".....hehehe

tW!sTeR

Esau Wood sawed wood.
Esau Wood would saw wood with a wood saw.
Esau's wood saw would saw wood!
One day, Wood's wood saw would saw no wood,
so Wood sought a wood saw that would.
Then, Wood saw a wood saw saw wood as no
wood saw Wood ever saw wood sawed wood.
So Wood sought the wood saw that sawed wood
as no wood saw Wood ever saw ever sawed.
Now Wood saws wood with the wood saw Wood
saw saw wood as no wood saw
Wood ever saw would wood saw wood.

I never smelled a smelt that smelled like that smelt smelled

United States twin-screw steel cruisers

Moses supposes his toeses are roses,
but Moses supposes erroneously;
for nobody's toeses are poses of roses,
as Moses supposes his toeses to be.

A big black bear bit a big black bug
and the big black bug bled black blood.

Theophilus Thistle, the Thistle Sifter,
Sifted a sieve of unsifted thistles.
If Theophilus Thistle, the Thistle Sifter,
Sifted a sieve of unsifted thistles,
Where is the sieve of un-sifted thistles
Theophilus Thistle, the Thistle Sifter, sifted?